fbpx

Vart är du på väg?

Ibland vet vi exakt vart vi ska och andra gånger vet vi inte alls. Men vi är alltid på väg. Till närbutiken, till Paris eller någonstans mittemellan. Oavsett om du är på väg eller bara reser i tanken så är du alltid välkommen till oss.

Västra station är en restaurang för alla resenärer. Stationsbyggnaden uppfördes 1897 och var slutstationen på ”grevebanan” där både människor och varor färdades mellan Malmö och Ystad i nästan åttio år. 1973 stannade det sista godståget och sedan dess har byggnaden stått tom.

Västra station slog upp dörrarna igen i april 2018. Men inte för att vänta på tåget. Nej, nu öppnar vi upp för matresor utöver det vanliga. Här kan du och dina vänner sitta ner i lugn och ro. Oavsett vart ni är på väg.

Stationsbyggnaden i sig är värd ett besök, men det är läget och allt som finns häromkring som gör oss till en naturlig samlingsplats. Ska du på eller har du varit på konsert på Malmö Live? Är du på väg till en föreläsning eller vill du bara äta en riktigt god måltid – lunch eller middag?

Vi har maten, inredningen, placeringen och historien. Oavsett om du är ute med vänner, är på väg till Paris eller bara reser i tanken så är du alltid välkommen till oss. Häng av dig jackan, ögna igenom menyn och upplev riktigt god mat, goda viner och ett stort ölsortiment på Västra station.

Kom in, luta dig tillbaka och njut. Resan fortsätter. I sinom tid.

Välkommen!